BEHANDELINGEN

FACIAL TREATMENTS

De gezichtsbehandelingen bij MOMO Beauty worden uitgevoerd met de producten van Image Skincare of Alpha H.  Ze zijn geschikt voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw.

Tijdens elke behandeling reinigen we de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde, stralende huid. Direct zichtbaar resultaat is haalbaar doordat wij bij elke behandeling kijken waar jij en je huid aan toe zijn en passen de behandeling en producten hierop aan.

 

MEET & TREAT

Maak kennis met MOMO Beauty. Tijdens deze behandeling kijken we uitgebreid naar jouw huid, bespreken we jouw wensen, ervaar je de producten en ontvang je een persoonlijk huidadvies.

45 minuten

55,00

BASIC

Een Quick Fix voor je huid. Een dieptereiniging met afsluitend een verzorgend masker.

60 minuten

60,00

DELUXE

Heb je behoefte aan wat meer ontspanning tijdens de behandeling, ga dan voor de DELUXE. Na de dieptereiniging volgt een heerlijke ontspannende gezichtsmassage met een verzorgend masker als afsluiting

90 minuten

75,00

GLOW

Een behandeling gericht op tekenen van huidveroudering met onder andere een bindweefselmassage. Na deze behandeling ziet de huid er gladder, egaler en meer doorbloed en steviger uit.

Bindweefselmassage
De Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) en is dan ook zeker geen ontspanningsmassage! De behandeling bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een doffe en vermoeide huid, acne, littekenvorming en werkt goed om huidveroudering te vertragen. Voor een mooi en langdurig resultaat wordt deze behandeling aangeraden in een structurele kuurvorm.

90 minuten

85

GLOW  & GO

Heeft je huid een oppepper nodig? Deze behandeling geeft je direct een ultieme glow! De behandeling bestaat uit een reiniging,  peeling, bindweefselmassage, het hydrating recovery I MASK van image en een verzorgende creme.

Een heerlijke behandeling voor een speciale gelegenheid, voor als je even niet zoveel tijd hebt of gewoon voor een stralende huid!

 

 

45 minuten

55,00

O2 LIFT

Ook wel de mini facelift genoemd. De O2-lift geeft direct een liftend effect, frissere uitstraling, egalere teint en een zachtere huid. Kortom: een huid waar je mee voor de dag kunt komen!

90 minuten

85,00

ACNE

Deze behandeling bestrijdt alle soorten acne doordat we gebruik maken van ontstekingsremmende ingredienten in combinatie met anti-bacteriele peptiden.

60 minuten

55,00

Peelings

Intensieve huidverbetering start bij peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we oneffenheden in de huid. De huidstructuur wordt blijvend verbeterd en de huid wordt egaler, gladder, en stralender. Tevens kunnen we met peelings ervoor zorgen om fijne rimpels, acne, pigmentlaten of littekens minder zichtbaar te maken of te laten verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.

ORMEDIC LIFT

Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid. (Ook mogelijk tijdens de zwangerschap)

60 minuten

75,00

SIGNATURE FACELIFT

Deze peeling op basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijke balans van de huid.

60 minuten

75,00

LIGHTENING LIFT (FORTE)

Door innovatieve en effectieve botanische ingredienten ontstaat er direct verlichting op donkere verkleuringen op de huid.

60 minuten

v.a.€75,00

WRINKLE LIFT (FORTE)

Een basis van Aloe Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.

60 minuten

v.a.€75,00

ACNE LIFT

Deze peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid, vermindert de talgproductie, verkleint de porien en wordt celvernieuwing in gang gezet.

60 minuten

75,00

Microneedling

De Dermapen is een microneedling apparaat. Met de Dermapen worden microkanaaltjes in de huid gemaakt. Microneedling zorgt ervoor dat er meer voedingstoffen in de huid opgenomen worden en dus voor een betere cel functie. Door de microkanaaltjes kan 80% meer van een topicaal product worden opgenomen door de huid. waardoor diep in de dermis fibroblasten kan worden doordrongen en de cellen in de dermis en basale lagen worden gevoed. Dit verhoogt de opname van actieve ingrediënten in de huid, stimuleert herstel op cellulair niveau en versnelt de regeneratie van de epidermale cellen van de huid.Daarnaast zorgen de microkanaaltjes ervoor dat het natuurlijke herstelproces van de huid wordt gestimuleerd, waardoor de productie van nieuw collageen toeneemt. Collageen vormt sterke, onoplosbare vezels die dienen als bindweefsel tussen cellen.

MICRONEEDLING

 

60 minuten

130,00

Brow & Skin Treatments

Wil je je brows “ON FLEEK” ? Of is een harsbehandeling nodig. Deze behandelingen kun je los of bij je facial boeken.

EPILEREN

10,50
7,50

VERVEN WIMPERS OF WENKBRAUWEN

10,50
7,50

VERVEN WIMPERS EN WENKBRAUWEN

17,50
€12,50

HENNA BROWS (SHAPEN WENKBRAUWEN + VERVEN)

 

24,50

HARSEN BOVENLIP

8,50

HARSEN BOVENLIP EN KIN

15,50

HARSEN BIKINILIJN/ BRAZILIAN WAX

 

19,50/€39,50

HARSEN OKSELS

15

HARSEN ARMEN

17,50

HARSEN ONDERBENEN

18,50

HARSEN HELE BENEN

35

Body Treatments

Van top tot teen ontspannen dat kan met een heerlijke lichaamsmassage. Rug, nek, schouder, … Geef zelf aan op welke zone de focus moet liggen of ga voor een gehele lichaamsmassage.

Pure ontspanning en verwennerij staan centraal.

ONTSPANNINGSMASSAGE

 

30 minuten

30,00

ONTSPANNINGSMASSAGE


60 minuten

55,00

90 minuten

80,00

Schuiven naar boven