SALON

IMAGE SKINCARE & ALPHA H

Bij MOMO Beauty worden de behandelingen uitgevoerd met de producten van IMAGE Skincare en Alpha H. IMAGE Skincare en Alpha H staan voor effectieve huidverbetering. Dit is mogelijk door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens de behandelingen gebruiken we de producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Beide merken werken uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

70% van huidverbetering bereik je door middel van het gebruik van thuisproducten en 30 % met Image behandelingen in de salon
Wil jij het beste resultaat? Dan hebben we ook zeker jouw inzet nodig. Het is essentieel dat je de juiste producten gebruikt en de verzorging van je huid gaat ook verder na een behandeling in de salon.

Dagelijkse gezichtsverzorging
Een mooie huid begint met een gezonde huid. Met de dagelijkse gezichtsverzorging van IMAGE Skincare  en Alpha H is het eenvoudig een gezonde huid te behouden en te verbeteren. De producten van IMAGE Skincare en Alpha H stimuleren de vernieuwing van huidcellen waardoor je huid er jonger uitziet.

HUIDVERBETERING BEGINT BIJ EEN GOEDE REINIGING
Een schone huid neemt werkstoffen uit serums en crèmes beter op, daarom adviseer ik je

Ochtendritueel:
Stap 1) Reiniging met een Facial cleanser.
Stap 2) Anti-age serum. De exclusieve samenstelling van de serums zorgen voor natuurlijke bescherming en herstel van beschadigde cellen.
Stap 3) Dagcrème voor het voeden en (zon)bescherming.

Avondritueel
Stap 1: Reiniging met een facial cleanser
Stap 2: Anti-age serum
Stap 3: Nachtcrème voor voeden en herstellen.

Met standaard 4 producten bereik je dus al 70% procent huidverbetering. Deze stappen in gezichtsverzorging zijn aan te vullen met oogverzorging, serums en gezichtsmaskers.

 

Zoals het weer verandert, verandert ook je huid. Je huid staat onder invloed van hormonen, voeding, het weer en leefstijl. Wij zullen ten alle tijde kijken naar de behoefte van je huid en hier passend advies over geven.

 

 
 

DE IMAGE SKINCARE FILOSOFIE

OVER IMAGE SKINCARE

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing. IMAGE Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele facials en peelingbehandelingen.

IMAGE Skincare bestaat uit een brede reeks cosmeceuticals. Voor elke huid is er een speciaal ontworpen lijn en er kan in specifieke gevallen oneindig gecombineerd worden hierin. De producten geven middels een INCI-lijst (International Nomenclature Cosmetic Ingredient) totale openheid over de ingrediënten.

WAT ZIJN COSMECEUTICALS?

Cosmeceuticals zijn een combinatie tussen cosmetica en farmaceutica en kunnen ten opzichte van cosmetica een dieper niveau in de huid bereiken. Ze bevatten biologisch actieve ingrediënten, die een farmaceutische werking hebben en daardoor voordelen bieden op het gebied van huidverbetering en verschillende huidproblematieken. Door hogere percentages actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, hebben cosmeceuticals een dieptewerking in de huid, die voorbij de bovenste dode huidlaag gaat (tot in de dermis). Zo kunnen ook verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea, pigmentaties, dieper in de huid aangepakt worden, daar waar de oorzaak zich bevindt.

Wat is het voordeel van cosmeceuticals?
Het grote voordeel van cosmeceuticals is dat we onze huid specifiek de aandacht kunnen geven waar het om vraagt. Denken we aan een vette huid, acne, pigmentvlekken, een droge huid, rosacea of huidveroudering, dan kunnen cosmeceuticals met specifieke actieve werkstoffen grote voordelen bieden en deze huidcondities positief beïnvloeden.

 

 

ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical* merk uit Australië; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. En als voorloper op het gebied van huidverbetering maakt Alpha-H producten die het gat opvullen tussen huidverzorging en de cosmetisch arts of dermatoloog.

Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH
waarde van de producten. Ze werken uitsluitend met hoge percentages van de door cosmetisch artsen en dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C, D en E.

Deze producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, een lage pH-waarde. Dit trekt de huidcellen tijdelijk uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij “wakker schrikt” en de
cellen hard aan het werk gaan en zo zorgt dat werkstoffen daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken, geactiveerd wordt; in de dermis
daar waar nieuwe huidcellen, collageen, elastinevezels en hyaluronzuur worden gemaakt. Gewone huidverzorging bevat deze ingrediënten vaak niet, of in (te) lage dosis of heeft een pH-waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten. Of je nou last hebt van pigmentatie, (vroegtijdige) veroudering of acne; met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren; het is namelijk geschikt voor zélfs de meest gevoelige huid.

De producten van Alpha-H zijn hierdoor in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte én lange termijn.

*Veel dermatologen zijn van mening dat crèmes van de drogisterij of parfumerie niet veel meer kunnen doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die u op
doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen producten van de parfumerie of drogist en medicinale crèmes zit nog een variant: *cosmeceuticals.

We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan
cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.


GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; en wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen. Daarnaast zijn al onze producten dierproefvrij en vrij van parabenen en sulfaten.

De meeste producten zijn bovendien ook vrij van dierlijke ingrediënten en dus vegan-proof!

 

Schuiven naar boven