SALON

IMAGE SKINCARE

Bij MOMO Beauty worden de behandelingen uitgevoerd met de producten van IMAGE Skincare. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Dit is mogelijk door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens de behandelingen gebruiken we de producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Wil jij het beste resultaat? Dan hebben we ook zeker jouw inzet nodig. Het is essentieel dat je de juiste producten gebruikt en de verzorging van je huid gaat ook verder na een behandeling in de salon. Een goede skincare routine thuis is van groot belang om het optimale resultaat te kunnen behalen.

Zoals het weer verandert, verandert ook je huid. Je huid staat onder invloed van hormonen, voeding, het weer en leefstijl. Wij zullen ten alle tijde kijken naar de behoefte van je huid en hier passend advies over geven.


DE IMAGE SKINCARE FILOSOFIE

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met de bestverkopende productlijn voor de gevoelige huid: VITAL C.  Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man, IMAGE Skincare klinisch directeur en plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen.

Tegenwoordig is de CEO van IMAGE Skincare moeder van een tweeling, ambassadeur en internationaal spreekster over gezondheid en inspireert vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award en behoort zij sindsdien bij de top 200 CEO’s Amerika.

“To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” – Janna Ronert, CEO IMAGE Skincare

Simpel gezegd, we kennen de huid. Onze multifunctionele producten bevatten de hoogste niveaus van actieve ingrediënten en worden gebruikt en geliefd door huidprofessionals. Sommige van onze producten en behandelingen zijn zo actief, dat ze alleen beschikbaar zijn via erkende IMAGE Skincare professionals.

OVER IMAGE SKINCARE

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

IMAGE Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele facials en peelingbehandelingen.

IMAGE Skincare bestaat uit een brede reeks cosmeceuticals. Voor elke huid is er een speciaal ontworpen lijn en er kan in specifieke gevallen oneindig gecombineerd worden hierin. De producten geven middels een INCI-lijst (International Nomenclature Cosmetic Ingredient) totale openheid over de ingrediënten.

WAT ZIJN COSMECEUTICALS?

Cosmeceuticals zijn een combinatie tussen cosmetica en farmaceutica en kunnen ten opzichte van cosmetica een dieper niveau in de huid bereiken. Ze bevatten biologisch actieve ingrediënten, die een farmaceutische werking hebben en daardoor voordelen bieden op het gebied van huidverbetering en verschillende huidproblematieken. Door hogere percentages actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, hebben cosmeceuticals een dieptewerking in de huid, die voorbij de bovenste dode huidlaag gaat (tot in de dermis). Zo kunnen ook verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea, pigmentaties, dieper in de huid aangepakt worden, daar waar de oorzaak zich bevindt.

Wat is het voordeel van cosmeceuticals?
Het grote voordeel van cosmeceuticals is dat we onze huid specifiek de aandacht kunnen geven waar het om vraagt. Denken we aan een vette huid, acne, pigmentvlekken, een droge huid, rosacea of huidveroudering, dan kunnen cosmeceuticals met specifieke actieve werkstoffen grote voordelen bieden en deze huidcondities positief beïnvloeden.

Dagelijkse gezichtsverzorging
Een mooie huid begint met een gezonde huid. Met de dagelijkse gezichtsverzorging van IMAGE Skincare is het eenvoudig een gezonde huid te behouden en te verbeteren.
De producten van IMAGE Skincare stimuleren de vernieuwing van huidcellen waardoor je huid er jonger uitziet.

70% van huidverbetering bereik je door middel van het gebruik van thuisproducten en 30 % met Image behandelingen in de salon

HUIDVERBETERING BEGINT BIJ EEN GOEDE REINIGING

Een schone huid neemt werkstoffen uit serums en crèmes beter op, daarom adviseert IMAGE Skincare
Ochtendritueel:
Stap 1) Reiniging met een Facial cleanser.
Stap 2) Anti-age serum. De exclusieve samenstelling van de serums zorgen voor natuurlijke bescherming en herstel van beschadigde cellen.
Stap 3) Dagcrème voor het voeden en (zon)bescherming.

Avondritueel
Stap 1: Reiniging met een facial cleanser
Stap 2: Anti-age serum
Stap 3: Nachtcrème voor voeden en herstellen.

Met standaard 4 producten bereik je dus al 70% procent huidverbetering.
Deze stappen in gezichtsverzorging zijn aan te vullen met oogverzorging, serums tegen pigmentatie en gezichtsmaskers.

 

Schuiven naar boven