OVER MOMO BEAUTY

PASSIE VOOR HUIDVERZORGING

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij MOMO Beauty! Mijn naam is Chantal, eigenaresse van MOMO Beauty. Mijn roots liggen in Apeldoorn, (ja helemaal in het oosten van het land).  Voor de liefde ben ik naar Valkenburg verhuisd. Samen met mijn zus heb ik een schoonheidssalon in Apeldoorn, maar omdat ik hier ook iedereen wil voorzien van een stralende huid heb ik  MOMO Beauty opgericht. 

Wil je nog meer weten over mij? Lees dan even verder..

Na mijn opleiding management, economie en recht ben ik aan het werk gegaan bij een detacheringsbureau in Arnhem. Dat was leuk, maar mijn zus had destijds al de salon en als we het erover hadden dacht ik dat werk lijkt me veel leuker om te doen. Naast mijn werk ben ik gaan omscholen en in eerste instantie de avonden in de salon gaan werken en dat breidde zich steeds iets meer uit. Toen ik naar Valkenburg verhuisde werd de combi qua werk teveel en besloot ik samen met mijn zus de salon samen verder voor te zetten. Nog nooit heb ik een moment spijt gehad van deze keus. (Hoe leuk en gezellig is het ook om dit samen te kunnen doen!)

Ik vind het fantastisch werk om te doen en ben heel blij dat ik deze passie nu ook in Valkenburg uit kan breiden. Mijn doel is dat jij je mooi voelt, het beste uit jezelf en je huid haalt. Ik zal daar alles aan doen en wanneer jij stralend de deur uitloopt geeft mij dat een voldaan en blij gevoel. 

Ik hoop je snel te zien bij MOMO Beauty! 

“ want wie zich mooi voelt, straalt dit uit” 

Liefs,
Chantal 

Schuiven naar boven