Dit is waarom een serum onmisbaar is in iedere skincare routine

Een serum is misschien wel stille kracht van een effectieve skincare routine te noemen. Het geeft een ware boost aan het huidverbeteringsproces en pakt huidproblemen effectief aan. Een effectief gezichtsserum is dan ook een waardevolle toevoeging om snel resultaat te boeken. Waarom? Lees snel verder! 

Boost

De ideale skincare routine bestaat minimaal uit een goede reiniging, dag- en nachtcrème en een serum. De reiniging zorgt er onder andere voor dat de producten die je daarna aanbrengt beter hun werk kunnen doen. En een dag- en nachtcrème focussen zich op het beschermen en herstellen van je huid. Voeg daar een gezichtsserum aan toe en je routine kan rekenen op een ware boost in het aanpakken van huidproblemen. Door de geconcentreerde formules met hoogwaardige ingrediënten worden bijvoorbeeld tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie of onzuiverheden zichtbaar verminderd.  

Hoe kies je jouw ideale serum

Een gezichtsserum selecteer je op basis van het doel dat je wilt bereiken. Dit kan bijvoorbeeld het toevoegen van extra hydratatie, het aanpakken van huidveroudering of het verminderen van pigmentvlekken zijn. Goed om te weten: de serums van IMAGE Skincare doen vaak een stapje extra en hebben meerdere doeleinden. Zo heeft het bestverkochte serum een hydraterende en anti-aging werking én pakt het roodheden en rosacea aan.  

Maak kennis met de effectieve serums

Na het lezen van de voordelen van een gezichtsserum ben je vast benieuwd naar de verschillende opties. Dit zijn een aantal van de multifunctionele serums van Image Skincare: 

Ontdek alle gezichtsserums en vind jouw ideale match! Eén ding is zeker: voor ieder huidprobleem en –doel is er een serum. Wil je hulp bij jouw keuze? Neem dan even contact met mij op.

Dé tip voor maximaal effect

Effectieve huidverbetering is het doel van onze skincare producten. Wil je het helemaal goed doen en gaan voor maximaal effect? Wissel dan twee serums met elkaar af. Gebruik bijvoorbeeld ‘s ochtends en ‘s avonds een ander serum en laat je huid profiteren van een breed palet aan ingrediënten.  

Liefs,

X Chantal

Dit is waarom een serum onmisbaar is in iedere skincare routine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven