Dit is waarom wij een double cleanse adviseren

DE KRACHT VAN EEN DOUBLE CLEANSE

Wist je dat cleansing (het reinigen van de huid) de eerste stap is in je skincare routine? Hierdoor verwijder je vet, vuil en dode huidcellen en worden de skincare producten die je daarna gebruikt beter opgenomen door de huid. Voor optimale huidverbetering adviseren we een double cleanse te doen, wat inhoudt dat je 2x achter elkaar reinigt. Zo verwijder je eerst het oppervlakkige vuil op de huid, waarna een tweede reiniging effectiever doordringt in de huid. En voor een double cleanse zijn onderstaande cleanser combinaties ideaal! Voor ieder huidtype en/of huidprobleem hebben we de juiste combinatie. Voor een egale, stralende huid met een jeugdige look. Je kunt eindeloos combineren met een double cleanse, maar sommige duo’s werken qua voedingsstoffen het beste in combinatie met elkaar. Hieronder vind je de vier cleansing powerduo’s uitgelicht:

1. Een double cleanse voor de vettige (acne)huid

Dit cleanser powerduo kalmeert de huid en vermindert onzuiverheden. Twee ideale gezichtsreinigers om een double cleanse te doen en de vette huid en/of acne te verzorgen. Door de natuurlijke ingrediënten van ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser wordt je huid gekalmeerd, gereinigd en waan je jezelf in natuurlijke sferen door de zoetige, frisse geur. Daarnaast is CLEAR CELL – Clarifying Gel Cleanser een intensieve reiniger die zeer geschikt is voor de vettige (acne)huid. Het reguleert de talgproductie en exfolieert de huid met een zuivere, gladde huid als resultaat.  

ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser

€ 37,50

CLEAR CELL - Clarifying Gel Cleanser

CLEAR CELL – Clarifying Gel Cleanser

€ 35,50

2. Cleansers voor een natuurlijke glow

Ready to glow? Dan is dit cleansing powerduo de beste keuze voor jou! Het VITAL C – Hydrating Facial Cleanser zorgt voor een intensieve reiniging en een zijdezachte huid na afloop. Deze romige cleanser heeft een hoge concentratie vitamine C en antioxidant-werking wat zorgt voor een stralende huid. Vitamines A, C en E verzachten de gevoelige huid en verlichten jeuk. De ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Cleanser is van nature al een cleanser met een huidoplichtend effect. Door de toevoeging van huidoplichtende ingrediënten wordt de huid geëgaliseerd en pigmentvlekken verlicht. Tel daar de glow die je krijgt van de vitaminen in de VITAL C cleanser bij op en je hebt de formule voor een egale huid en natuurlijke glow. 

VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

VITAL C – Hydrating Facial Cleanser

€ 37,50

ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Cleanser

€ 39,00

3. De ideale double cleanse om huidveroudering aan te pakken

Door een double cleanse met dit powerduo te doen geef je jezelf een effectieve anti-aging treatment! Het vermindert rimpels, gaat fijne lijntjes tegen en geeft een prachtige glow. THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser is een zuurvrije, romige reiniger die niet alleen heel zacht aanvoelt voor de (droge) huid, maar ook voor een optimale pH-waarde van de huid zorgt. Daarnaast beschermt én verlengt het de levensduur van huidcellen, hello anti-aging! De MD – Restoring Facial Cleanser is een verfrissende cleanser met zuren waardoor het een intensieve exfoliatie biedt en zorgt voor een zijdezachte huid. 

THE MAX - Facial Cleanser

THE MAX – Facial Cleanser

€ 37,50

IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

IMAGE MD – Restoring Facial Cleanser

€ 42,50

4. Cleansers voor een egale huid

Dit cleansing powerduo is zeer geschikt om hyperpigmentatie en huidveroudering aan te pakken. De combinatie van ILUMA – Intense Brightening Cleanser en de AGELESS – Total Facial Cleanser zorgt er enerzijds voor dat je huid geëgaliseerd wordt en vermindert daarnaast huidverouderingsverschijnselen. De ILUMA cleanser bevat een aantal krachtige ingrediënten die bijdragen aan het egaliseren van de huidteint. De AGELESS cleanser bevat daarnaast zuren die een intensieve reiniging bieden en je huid niet alleen zijdezacht maakt, maar een heerlijk fris gevoel geeft. 

ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Cleanser

€ 39,00

AGELESS - Total Facial Cleanser

AGELESS – Total Facial Cleanser

€ 37,50

TIP: Heb je nog nooit eerder zuren gebruikt? Bouw dit dan eerst even op door deze cleanser max. 3 keer in de week ’s avonds te gebruiken.

Waarom double cleanse?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven